Srijeda, 15 Maja, 2024

Lako je prepoznati ženu koja se upravo seksala, a još lakše onu kojoj to nedostaje

IZVORklix.ba

Znakovi koji odaju da je žena upravo imala intimne odnose mogu biti vrlo primijetni.

Žena kojoj nedostaje seks ili nije zadovoljna sa svojim partnerom je često neraspoložena, nervozna, ljuta i sve joj smeta. Postoji mnogo znakova koji ukazuju na to da žena duže vrijeme apstinira te da joj je potreban seks.

Međutim, isto tako postoje i znakovi koji odaju ženu koja je upravo imala intimni odnos, a može se prepoznati i koja je zadovoljna svojim seksualnim životom.

Privlačnije su

Ako vam posrbnu pažnju privuče žena koju inače češće viđate, vjerojatno je uživala u seksu. Što su seksualno aktivnije, njihova tijela oslobađaju više feromona koji privlače muškarce. Analiza mnogih studija koje je objavio Journal of Advanced Research pokazala je da su žene privlačnije muškarcima nakon seksa.

U boljem su raspoloženju

Žene su pod stresom gotovo svaki dan, a istraživanje provedeno na Sveučilištu Colorado pokazalo je da redovni seksualni odnosi povećavaju samu percepciju sreće kod žena. U istraživanju je sudjelovalo više od 15.000 ljudi, a pokazalo se da oni koji su imali seksualne odnose dva do tri puta tjedno imaju 55 posto veću vjerojatnost biti sretniji u odnosu na osobe koje su duže bez seksualnih iskustava.

Izgledaju ljepše

Žena se nakon seksa osjeća i izgleda ljepše.

“Tokom seksa se u tijelu događaju različite promjene. Mišići se opuštaju i bolja je cirkulacija krvi u svim dijelovima tijela”, rekao je Ben Robinson, profesor na Medicinskom fakultetu u Minnesoti. Blago rumenilo u licu znak je dobrog zdravlja osobe, a pokazuje i višu razinu hormona estrogena koji se povezuje s plodnošću žene. Rumeni obrazi kod žena seksualno privlače muškarce, pokazala je studija provedena na Sveučilištu St. Andrews u Velikoj Britaniji.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE