Četvrtak, 16 Maja, 2024

Kreativni umjetnički kursevi u Bihaću: CEI Nahla Bihać organizira “Kurs produkt fotografije”

Do kraja kursa polaznice će imati paletu vještina koje će moći kombinirati i kreirati fotografije proizvoda koje će privući pažnju i povećati prodaju.

Fotografija može ispričati priču, prenijeti emociju i energiju trenutka, ali i prodati proizvod.

Želiš naučiti kako da napraviš fotografije proizvoda koje će zaustaviti “skrolanje” dalje? Želiš znati kako razviti kretivan koncept fotografisanja koji odgovara potrebama proizvoda određenog brenda, primijeniti teoriju fotografije na svoje ideje i izraditi upečatljive fotografije proizvoda koristeći profesionalne trikove i tehnike?

Prijavi se na naš kurs i naučit ćeš kako kombinovati tehničku vještinu i kreativnost za stvaranje očaravajućih vizuala proizvoda koji će privući pažnju i povećati prodaju.

Kurs produkt fotografije ima za cilj naučiti polaznike kako se spajanjem kreativnih i tehničkih vještina mogu kreirati zadivljujući vizuali koji dobijaju pažnju publike i potiču prodaju. Tokom kursa, naglasak će biti na učenju i usavršavanju različitih tehničkih i kreativnih elemenata fotografije, kroz teorijsku nastavu i praktične vježbe. Do kraja kursa polaznice će imati paletu vještina koje će moći kombinirati i kreirati fotografije proizvoda koje će privući pažnju i povećati prodaju.

Kome je kurs namijenjen:

  • Ženama koje se žele profesionalno baviti fotografijom, s fokusom na produkt fotografiju,
  • Vlasnicama malih biznisa koje žele unaprijediti fotografije svojih proizvoda i tako privući više kupaca,
  • Početnicima u fotografiji koji žele naučiti osnove, bez fokusa na određeni žanr i nastaviti razvijati dalje vještine kako bi se fotografijom bavili kao hobijem ili profesijom.

VIŠE DETALJA OKO OVOG KURSA I PRIJAVU MOŽETE POPUNITI KLIKOM NA OVAJ LINK

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE