Srijeda, 15 Maja, 2024

Kojić: “Bošnjaci spremni na sve jer rezolucija o Srebrenici ne ide željenim tokom!”

“Ukoliko je istina sve ovo što su mediji objavili da će Bošnjaci u Potočarima da prave incidente da bi se opet Srbi osudili za to, pokazuje samo da su oni spremni na sve, jer rezolucija o Srebrenici nije prošla onako kako su oni priželjkivali”, rekao je za RTRS predsjednik Skupštine Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila Branimir Kojić.

“Oni planiraju da ruše nišane, pitam se da li samo žele da lupaju onih koji su živi, a nalaze se u Potočarima, i time bi sakrili svoju sramotu. To samo pokazuje da smo mi u pravu kada tvrdimo da u Potočarima postoje nišani i za žive ljude, ali i za one koji su stradali mnogo prije nego što je bila Srebrenica 1995. godine, kao što je i otac Emira Suljagića”, kazao je Kojić.

Kojić je pozvao sveštenstvo SPC “da skrene pažnju vjernom narodu tokom Vaskršnjih praznika”.

“Narodu treba pozvati da ne nasjedaju ni na kakve provokacije. Uz MUP Republike Srpske koji profesionalno radi svoj posao i uvijek je spreman da spriječi eventualne incidente, naši građani će biti sigurni”, naglasio je Kojić.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE