Petak, 12 Jula, 2024

Karleuša opet napada Severinu: “Žene tog kalibra mogu da prodaju vjeru za nevjeru i novac”

Jelena Karleuša je sinoć gostovala u emisiji “Ćirilica” te se ponovo obrušila na Severinu koju je ranije napala zato što je izjavila da je u Srebrenici bio genocid.
Navela je kako ona ne poznaje Severinu, da je jednom prilikom prošla pored nje i da je ne poznaje.”Pričati o ženama tog kalibra, koje mogu da prodaju i vjeru za nevjeru i za novac… Nije ta tamena ni mjesto ni vrijeme s ovakvim državnicima i ljudima. Ne zaslužuju oni takvu tabloidnu temu, a ona je tabloidna”, izjavila je Karleuša dok je u istoj emisiji gostovala s Aleksandrom Vučićem, Ivicom Dačićem i Draganom J. Vučićevićem.
Između ostalog tvrdi da nema problem sa Severinom.

“Ona ima sukob sa zemljom iz koje vuče korijene. Ja ne vjerujem u priču da jedan narod za nešto može da bude kriv i ima izvršnu moć”, kazala je.

Vučićević je naveo da su Severinini “deda, otac, bivši muž i sin Srbi”, a da ona “napada Srbe”, na šta se Karleuša nadovezala:

“To sam ja i napisala, a ona je mene napala strašno. Ja njoj ne mogu da objasnim. Smatram da se istina koju ja govorim ne može kupiti ni platiti. Mi smo vidjeli gdje ona radi i pjeva. Svako ko je plati, ona tu pjeva i podržava tu politiku. S druge strane, ona mora da zna da kad se brani svoja zemlja, to ne košta, to se osjeća. To nije neprijateljstvo prema drugim zemljama i religijama”, ispričala je.

Podsjećamo, Severina je prije nekoliko dana odgovorila na Karleušine uvrede.

“Velika muka natjera čovjeka na tugu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad”, navela je.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE