Utorak, 9 Aprila, 2024

Karleuša o aferi s Vranješom: ‘Muž je zahtijevao da se ubijem, u jednom momentu sam o tome ozbiljno i razmišljala’

Jelena Karleuša je podržala peticiju da neovlašteno dijeljenje intimnih snimaka postane krivično djelo te otkrila detalje iz vlastitog života koji se tiču ove teme.

Osvrnula se na aferu koju je imala s Ognjenom Vranješom te navela da je on drugim ljudima slao njene eksplicitne fotografije.

“Kao javna ličnost, žena i majka, bila sam žrtva brutalne osvetničke pornografije. Tada je nečovjek pokušao da mi kukavički i bijedno oduzme život, čast, porodicu, budućnost tako što je iskoristio momenat moje nepažnje, slikao ekran telefona tokom jednog videopoziva bez mog znanja, a zatim me tim slikama ucjenjivao”, započela je.

Dodala je kako su poslije ucjena došle i prijetnje koje je i obistinio tako što je prvo njenim neprijateljima, a onda i svim medijima poslao te screenshotove.

“Da zlo koje se sručilo na mene ne dolazi samo bilo je i to što mi je ubrzo umrla i majka, a medijski linč i moje gole slike bile su posljednje što je vidjela. Djecu sam morala da ispišem iz škole, muž je išao za mnom po kući i zahtijevao da se ubijem. Iskreno, u jednom momentu sam o tome ozbiljno i razmišljala”, nastavila je.

Također je navela kako je njen život i njeno sve bilo uništeno samo zato što je “jedan bijednik” odlučio da joj se sveti.

“Smogla sam snage, sabrala sam se i rekla i mužu i medijima i kompletnoj javnosti da se nose u pi-ku materinu! Smogla snage da sebi spasim život i dignem glavu, najviše zbog moje djece. Da je postojao jasan zakon, da je klošar i bijednik za primjer svima otišao u zatvor, i meni i mnogim ljudima (mahom ženama) život ne bi bio upropašten. Zbog svega ovoga, zbog pravde, zbog svih žrtava zlih i izopačenih ljudi, podržavam ovu peticiju i pozivam vas da mi se pridružite. Ja se nisam ubila, mnogi su na sebe digli ruku, a sutra nova žrtva možete bit vi! Stanimo neljudima na put i pozovimo državu da bude uz sve nas”, zaključila je.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE