Četvrtak, 16 Maja, 2024

Kako su se Melina i Toni Bijelić našli u isto vrijeme na istom mjestu: Evo gdje se nalaze

IZVORavaz.ba

Modna kreatorica Melina se nedavno razvela od pjevača Harisa Džinovića, s kojim ima dvoje djece – kćerku Đinu i sina Kana.

Ona se ovim povodom do sada nijednom nije oglasila, a jedina reakcija poznata javnosti bio je njen upad u porodičnu vilu, zbog čega su i ona i Haris završili u policiji, kako bi u svojstvu građana dali izjave, piše Telegraf.rs.

Melina je odlučila da otputuje i razbistri svoje misli, te je svoj mir pronašla u Monaku, u koji je stigla prošle sedmice.

Modna kreatorica voli da odlazi u spomenutu zemlju, kako je ranije isticala, a kada se vraća u Beograd i s kim boravi tamo, nije poznato.

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste da se i Toni Bijelić nalazi u Monaku u isto vrijeme kada i Harisova bivša supruga.

Bijelić, koji je trenutno u procesu razvoda s pjevačicom Draganom Mirković, danas, 17. aprila, objavio fotografiju iz Monte Karla, te vidno raspoložen dodao opis:

– Dobro jutro.

Mnogima je bilo čudno da su se Melina i Toni našli u isto vrijeme na istom mjestu, ali komentari korisnika društvenih mreža su raznoliki, te određeni broj ljudi smatra da su se slučajno zadesili i da je svako svojim poslom tu, da li radi odmora ili čak poslovnog pitanja. Ipak, drugi zbijaju šale zbog ove “koincidencije”.

“OK, znamo da ništa nije slučajno”, “E sad se vežite jer ko zna kakav potres nas čeka, hahaha”, “Nema šanse da je ovo slučajnost”, neki su od komentara.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE