Četvrtak, 18 Jula, 2024

Još jedno dijete Angeline Jolie i Brada Pitta se odriče njegovog prezimena

Shiloh, kćerka Angeline Jolie i Brada Pitta, podnijela je zahtjev da se odrekne njegovog prezimena. Na ovaj korak se odlučila nakon što je napunila 18 godina.

IZVORklix.ba

Iako njen zahtjev tek treba biti odobren, TMZ je objavio da će se ona ubuduće potpisivati kao Shiloh Jolie. Ova vijest stiže samo nekoliko dana nakon što se njena sestra Vivienne također odrekla Pittovog prezimena.

No, njih dvije nisu jedine. Isto su uradili Zahrana i Maddox. Nije poznato je li glumac u kontaktu sa svojom djecom, a Maddox ga je 2020. godine prozvao na društvenim mrežama.

“Sretan Dan očeva prvoklasnom šu-ku svjetske klase. Iznova se dokazuješ kao užasna i prezrena osoba. Nemaš empatiju prema svoje četvero djece koja drhte u tvom prisustvu”, između ostalog je napisao.

Jolie je 2016. podnijela zahtjev za razvod braka. Zvanično su se razveli 2019. godine, ali još uvijek vode bitku za starateljstvo.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE