Četvrtak, 16 Maja, 2024

Jelena Karleuša otkrila kada ide u penziju: Brzo će proći

IZVORavaz.ba

Pop diva Jelena Karleuša iznenadila je svojom objavom na Instagramu, ovog jutra, 20. aprila, u kojoj je pomenula svoju penziju te otkrila do kada će da pjeva. Karleuša se obratila svojim fanovima i u svojoj objavi “najavila i penziju” – što je mnoge iznenadilo.

– Poštovana publiko, kao što znate, ja imam 45 godina. U najboljem slučaju doživjet ću na primjer 80 godina (ako me stres koji mi vi prouzrokujete već 30 godina ne ubije ranije) – započela je Jelena, šaljivo, pa nastavila:

– Ali, ja sigurno neću biti aktivna i neću pjevati sa 80. Moj aktivni rad će se vjerovatno završiti negdje sa 65 godina (kad će prestati moja borba da zaustavim ono što je sasvim normalno, a zove se starenje).

Dolazimo do računice da ću biti aktivna još 20 godina. Od tih 20 godina, i vi i ja ćemo polovinu, što je sasvim normalno, spavati. Tom logikom stigli smo do broja 10. Aktivno ću raditi i pjevati i stvarati još 10 godina. Vi i ja imamo još samo toliko zajedničkih godina.

Još toliko ću biti na sceni. A 10 godina prođe za tren. I zato vas savjetujem da me volite, pazite, mazite, poštujete i podržavate sad dok sam tu, dok sam u punoj snazi, dok izgledam ovako, kako bih što više stvarala i bila kreativno divija.

Kada odem, to što ću možda biti legendarna, meni neće značiti ništa. Legenda i pesme će ostati Vama, a da se opet rodi jedna ovakva, teško da će Univerzum opet napraviti grešku – napisala je Jelena.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE