Nedjelja, 14 Aprila, 2024

Jedna od najseksipilnijih žena Jugoslavije bila je Brenina suparnica: Pogledajte kako danas izgleda Tanja Pujin

IZVORklix.ba

Tanja Pujin bila je zvijezda osamdesetih godina u bivšoj državi, a važila je i za jednu od najseksipilnijih žena Jugoslavije.

Tanja je odrasla u Čačku te je oduvijek znala da će biti glumica. U Jugoslaviji je redovno bila na listama top 10 najseksipilnijih žena na filmu.

Tanja Pujin

Međutim, svoje ljepote nikad nije bila svjesna. U Srbiji ne živi već više od 30 godina, a više se i ne bavi glumom. Publika je pamti po ostvarenjima “Hajde da se volimo” s Lepom Brenom kada su bile ljute suparnice, “Oktoberfest” i “Posljednji valcer u Sarajevu”, kao i seriji “Bolji život”.

Nakon što je devedesetih godina odlučila da se povuče sa glumačke scene, novo životno poglavlje otvorila je u Italiji, sa suprugom Italijanom.

Udala se za političara Đulijana Červinija, savjetnika pres-kabineta predsjednika Italije. Par se najprije vjenčao na Baliju, a drugi put su bračne zavjete razmijenili u Rimu 2013. godine.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE