Utorak, 9 Aprila, 2024

Inspirativna priča iz Cazina: Emrah Tepić, iako od rođenja slijep, postao magistar nauka

Emrah Tepić iz Šturlića, iako slijep od rođenja, postigao je izuzetan uspjeh magistriravši na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Nakon što je uspješno obranio svoj magistarski rad, Emrah je doživio svečanu ceremoniju dodjele zvanja magistra nauka, čime je krunisao svoj dugogodišnji trud i rad.

Ovaj mladić je bio vođen snažnom motivacijom i željom da ne dopusti gubitak vida da mu spriječi ostvarenje svojih ciljeva. Uz podršku svoje porodice, prijatelja, kolega s fakulteta te mnogih dobrih ljudi, kao i podršku svojih profesora, Emrah je uspio prevladati sve prepreke i ostvariti sve što je zacrtao.

Ovo dostignuće nije samo rezultat Emrahovog ličnog truda već i simbol njegove nevjerojatne snage volje i inspiracija za mnoge druge. On je dokazao da se uz upornost, podršku i vjeru u sebe mogu ostvariti i najveći snovi, bez obzira na izazove s kojima se suočavamo.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE