Petak, 17 Maja, 2024

Ilma Karahmet o razvodu: Ja sam žena i osjetljiva sam, teško sam se izborila s time

Inače, Ilma je imala samo 18 godina kada se udala za Sedina

Iza Ilme Karahmet je težak period u kojem je prošla kroz razvod od supruga Sedina Lakače za kojeg se udala 2018. godine.

Ilma se ovim povodom nije ranije oglašavala, a za hrvatski Story prvi put je govorila o teškom periodu kroz koji je prošla.

Ja sam žena i osjetljiva sam i mogu reći da sam se teško izborila s time, teško mi je bilo. Pogotovo ako u obzir uzmemo da je moj bivši suprug bio moja desna ruka u karijeri, ali i životu općenito. Izgubiti tu desnu ruku puno znači i bolno je. Prošla sam taj jedan period žalovanja i evo sada napokon mogu izaći među ljude i bolje se osjećati – kazala je Ilma i otkrila u kakvom su odnosu ostali nakon razvoda.

Ostali smo u korektnim odnosima. Dosta je godina iza nas i recimo da smo zajedno sjeli i porazgovarali o nekim stvarima. Zajedno smo donijeli tu odluku koja nije bila preko noći -kazala je.

Inače, Ilma je imala samo 18 godina kada se udala za Sedina.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE