Petak, 17 Maja, 2024

I dalje se traga za tijelom ubijene Danke: Određen pritvor ocu osumnjičenog Dejana

Jučer je u pritvoru preminuo brat osumnjičenog Dejana Dragijevića

Djevojčica Danka Ilić (2) iz Bora je ubijena, a zbog ovog zločina koji je uzdrmao region, uhapšena su dvojica osumnjičenih, Dejan Dragijević i Srđan Janković, kojima je određen protvor do 30 dana. U petak su privedeni D.D. i R.D., brat i otac osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da prebaci tijelo djevojčice na drugu lokaciju, piše Telegraf.rs.

U nedelju je stigla informacija da je D. D. preminuo u pritvoru.

Policija i dalje traga za tijelom male Danke ilić. Osumnjičeni za njeno ubistvo saslušani su u Tužilaštvu, nakon čega im je Sud odredio pritvor od 30 dana. Pritvor je određen i Radetu Dragijeviću, ocu Dejana Dragijevića.

Osumnjičeni Srđan se u Tužilaštvu branio šutnjom, dok je Dejan priznao zločin, a zatim je rekao i da su mu u prikrivanju tijela pomogli otac i brat. U nedjelju su stigle vijesti da je brat preminuo u pritvoru.

U selu Zlot, gdje živi jedan od osumnjičenih, policija je pretražila njegova dva imanja, isušena je i septička jama, ali tijelo male Danke još uvijek nije pronađeno.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE