Utorak, 14 Maja, 2024

Hrvatska pjevačica kritikovana zbog citata o “satanistima” na Eurosongu: “Vještica” je izvela obred

IZVORklix.ba

Nika Antolos, voditeljica i članica hrvatske grupe Femminem, dobila je kritike nakon što je podijelila citat o “satanistima” na Eurosongu te je odlučila odgovoriti na njih.
Najprije je objavila Facebook status fra Marija Knezovića:

“Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na tzv. Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u arenu došli neki izvođači sotonisti i tako obeščasitli tlo naše domovine. Pobjeda je što nismo pobijedili.” Ona je na ovo dodala: “Uh… Kako tačno…”

Screenshot: Instagram

Modni bloger Vanja Fotović joj je javno odgovorio na ovu opasku:

“Volim što to kaže riba koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2010. s grupom Feminnem. Imali smo ‘sotonu’ 2006. kad su Lordi pobijedili sa sedam puta gorim maskama nego Irkinja. Imali smo trans ženu Danu International koja je pobijedila 1998., imali smo Conchitu 2014. Čemu se više iščuđavate, pobogu? Pls samo ne ri-e”, napisao je.

Screenshot: Instagram

Ubrzo je dobio Nikin odgovor na ovu objavu. Između ostalog je spomenula predstavnicu Irske Bambie Thug.

“I sad bih ja trebala objašnjavati kako je velika razlika između ludog scenskog nastupa, nečijeg osobnog izbora da ima bradu + ruž koji nije moja stvari ili wiccae (vještice) pa u prime timeu izvede obred, ali neću, jer mi se ne da. Riba”, navela je.

Grupa Feminemm je 2005. predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu. Na ovo muzičko takmičenje su se vratile 2010. kao predstavnice Hrvatske.

U februaru 2012. su potvrdile da su se razišle, a na muzičku scenu u maju 2022. godine.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE