Četvrtak, 11 Aprila, 2024

“Hladno je rekao da je to moja odluka” Dragana Mirković otkrila da joj Toni nije htio pomoći kada je ostala bez para

Dragana Mirković se razvodi od supruga Tonija Bijelića, poslije čak 24 godine braka, o čemu bruji cijeli region.

Pjevačica je otkrila da nema novca zbog ulaganja u turneju humanitarnog karaktera, a priznaje da pomoć od još uvijek zakonitog muža oko toga nije imala.
– Još prije dvije godine ja sam se odlučila na humanitarne koncerte. Prvo nisam htjela da kažem da je humanitarno, željela sam da prodam te arene, znate kakvi su naši ljudi, to bude ono: “Jao, to joj je reklama”, mislim, ne volim to. Kao da Dragana Mirković ne može da proda dvije beogradske Arene… Mislim, Bože sačuvaj! To ako ne mogu, onda bolje da više ne pjevam. Zli ljudi bi to iskoristili protiv mene. Tek kad je bilo prodato sve sam rekla da je kompletna turneja na Balkanu humanitarnog karaktera – kazala je Dragana Mirković na početku.
– Samo za Zagreb je cifra bila 20.000 evra. Organizator me je pitao koliko, rekla sam – duplo! Za Dom za djecu. To je mojih 20.000 evra, ne od koncerata. Spremna sam na sve troškove! Nije bitno da li sad imam novca ili nemam. Nemam problem sa tim da li sam ja zvijezda ili sam čistila danas ovdje! To ne mijenja mene kao ličnost. To što ja radim može samo plus da mi bude – dodala je muzička zvijezda.

Dragana Mirković i Toni se više ne prate na Instagramu, pa je jasno da ne žele jedno drugom da gledaju objave na ovoj društvenoj mreži.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE