Srijeda, 15 Maja, 2024

Hit komedija u Cazinu: Na sceni CKT predstava ”Ih, kako bih te ja”

Na sceni CKT predstava ”Ih, kako bih te ja”

Hit komedija u produkciji poznate bh glumice Jasne Ornele Bery gostuje u Cazinu u četvrtak, 16.05.2024. godine.

Riječ je o predstavi koja govori o bračnim odnosima u nizu kratkih i komičnih scena. Surpužnici se dovode u situaciju u kojoj bi najradije ubili jedno drugo zbog odnosa koji ih muče. Adaptacija ove predstave je inspirisana karijerom Jasne Ornele Bery, njenim odnosom prema teatru, glumi, mlađim kolegama, muškarcima, odnosno slikom koju drugi imaju o njoj.

U predstavi pored Jasne igraju Vuk Marinić i Amar Selimović. Režiju potpisuje Irfan Avdić.

Ova predstava je bil povod za dobijanje nagrade LADIES IN AWARDS 2019, za predani rad u svim oblastima umjetničkog izražaja i cjelokupan doprinos kulturnoj sceni. U svojoj bogatoj karijeri Jasna Ornela Bery je odigrala oko 70 uloga i na hiljade predstava različitog žanra. Igrala je u 17 serija i snimila oko 40 dugometražnih i kratkometranih filmova.

Predstava počinje u 20:00 h. Ulaznice po cijeni od 10,00 KM možete kupiti u prostorijama Ustanove svakim radnim danom, kao i u Gradskoj biblioteci.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE