Utorak, 16 Jula, 2024

Hana Hadžiavdagić u navijačkom izdanju: Pozirala u dresu Hrvatske i kupaćem kostimu

Influenserica Hana Hadžiavdagić pružila je podršku Hrvatskoj na Evropskom nogometnom prvenstvu pozirajući u dresu i donjem dijelu kupaćeg kostima.
Hadžiavdagić koja trenutno sa suprugom odmara na Rabu prije današnje utakmice Hrvatske i Španije, odlučila je pružiti podršku Vatrenim.

Pozirala je noseći samo dres i crni donji dio kupaćeg kostima, a na Instagramu je podijelila i snimak na kojem sjedi na brodu okrenuta leđima.

Može se vidjeti da na dresu stoji broj jedan i njen nadimak “opet najljepša”.”Srce vatreno”, napisala je uz snimak, a na storyjima je pokazala kako sa suprugom pjeva navijačku pjesmu istog naziva.

Influenserica rođena u Sarajevu već godinama živi u Zagrebu, a i prethodnih godina je svojim navijačkim izdanjima privlačila pažnju.

“Da, dijete sam ratnog Sarajeva. Da, navijam svim srcem za Hrvatsku. Da, navijala sam svim srcem za Srbiju. Zapamtite, ako ste zatrovani mržnjom, nikada nećete imati sreće u životu. Otvorite malo prozore vaših zatrovanih mozgova, jer život je lijep onoliko koliko si dobar komšija ili vam ga susjed”, poručila je 2018. godine.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE