Srijeda, 10 Aprila, 2024

Halid Bešlić izgubio 20 kg: Prestao sam pušiti, a maknuo sam i alkohol od sebe

PJEVAČ Halid Bešlić otkrio je za InMagazin da je smršavio čak 20 kilograma te da je prestao pušiti. ”Imao sam 125 kilograma pa 115, sad imam 105 i držim se tu, a trebao bih na 90. Ja sam se naglo udebljao pa me to malo opteretilo. Ja sam prestao pušiti, zbog toga sam se toliko udebljao”, rekao je.

“Imao sam problema s venama, arterijama, ugrađena su mi dva stenta. Malo sam i alkohol maknuo od sebe, tako da sam sad fit i mogu pjevati, probudi me usred noći, ja mogu zapjevati”, tvrdi Halid. Sa suprugom Sejdom je 45 godine u braku i imaju jednog sina. Htjeli su imati još djece, no Sejda nije mogla imati više djece.

Unuke viđa jednom mjesečno, s čuju se svaki dan
”Doktor je pogrešno konstatirao da je trudna, ali nije, ona je imala tumor na jajnicima. I kad je otišla na drugi pregled, onda su otkrili i operirali je, ali nije mogla više zatrudnjeti. Da smo otkrili na vrijeme i da je ostala na jednom jajniku, mogla je. I tako smo ostali na jednom djetetu”, otkrio je Halid. Zato su centar njegovog svijeta 10-godišnji unuci, blizanci Lamija i Belmin Kan koji žive s roditeljima u Njemačkoj.

”Što može biti bolje od djeda. Kaže unuk Belmin ‘mama, kupi mi ono’. Ona kaže ‘ma nemam para’. A kaže on ‘ima deda para’. Ja ga gledam odozgo i rekoh ‘ima deda’, hahah. ‘Ona voli plesati, svirala je i violončelo, voli pjevati, malo je sramežljiva, a sad što će biti nemam pojma. Uglavnom muzikalna je. A unuk samo Ronaldo i Messi. Njega sam upisao na nogomet”, kazao je Halid.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE