Subota, 13 Jula, 2024

Frka pred finale, Šejla Zonić otkrila s čime se bori u “Zvezdama Granda”: Sve je neizvjesno

IZVORavaz.ba

Finalistkinja “Zvezda Granda“ Šejla Zonić oduševila je žiri i publika nastupom u polufinalnoj noći, ali malo ko zna da joj iza scene nije bilo ni malo lako.

Otkrila je detalje iz polufinala, ali i način na koji se borila s velikom tremom.

– Najteži nastup do sad, defintivno. To samo izgleda tako da s lakoćom pjevam, bile su tu i mentalne pripreme i fizičke, u smislu vježbanja pjesme sto puta jer sam iskreno izabrala i teške pjesme – rekla je za “Grand Online”.

Kako sama sebe ohrabruje
Šejla je otkrila i kako je razbijala strah pred izlazak na scenu svih ovih mjeseci.

– “Bit će sve okej i ako ne budeš u finalu, nije frka, već si postigla dovoljno”, tako sam se ohrabrivala, imam taj svoj unutrašnji glas koji me bodri. Ne znam kako da objasnim to, bukvalno sam ohrabrivala sebe!

To primjenjujem od kada znam za sebe i kada je dobro, i kada je loše. Kada je nešto neizvjesno, uvijek slušam taj unutrašnji glas– ispričala je za Grand.

Često ističe da joj je najveća podrška suprug, a ovog puta je čak došao bolestan kako bi je gledao.

– Suprug je malo bolestan, ima virus. Mislila sam da će ostati u hotelu i da neće uopšte doći, ali on je tu moja prva i najveća podrška – istakla je ona.

Šta očekuje u finalu
Dodala je i šta očekuje u finalu.

– Za finale još uvijek ne znam ništa, vidjet ćemo, sve je neizvjesno. Očekivala sam finale i kada gledam moje nastupe sa početka vidim evoluciju i napredak u svakom smislu, što me posebno raduje.

Ne moram da se visoko kotiram u finalu, kada vidim da me moja publika voli, ja sam presretna. Znate kako, ja sam neko ko voli da uči, ne smatram da sve znam iako sam završila škole. I dalje redovno idem na časove pjevanja, baš puno radim na sebi. Sve to daje razultat! I bravo za mene! – poručila je ona za Grand.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE