Subota, 13 Aprila, 2024

FOTO Ko je lijepa supruga Enisa Bešlagića? Rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti

Enis Bešlagić imao je svoju prvu samostalnu autorsku predstavu ‘Da sam ja neko’ u rasprodanoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu. U predstavi je ispričao svoj životni put, od odrastanja i onoga ko je želio biti sve do onoga ko je i šta je danas.

Glumac je dosad uvijek svoj privatni život čuvao od očiju javnosti. Najveća mu je podrška supruga Sabina, koju poznaje cijeli život.

Par se ne pojavljuje često zajedno u javnosti. Imaju dvoje djece, Asju i Marka. Enis je u jednom intervjuu za Story progovorio o roditeljstvu.

Enis Bešlagić sa suprugom Sabinom i kćeri Asjom

“Trudim se normalno odgajati djecu, ali s druge strane znamo da na odgoj ne utječemo samo mi, tu su i škola kao obrazovna institucija, televizija, mediji, okolina… Džaba ja govorio jedno ako će ona na Instagramu vidjeti nešto drugo ili na televiziji nešto treće, ako će u informativnim emisijama slušati govore mržnje… Jedino mogu moliti boga da je čuva i drži daleko od toga”, opisao je.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE