Srijeda, 15 Maja, 2024

Evo po kome je kćerka Dragane Mirković dobila ime: Nećete vjerovati zbog čega se to desilo

IZVORavaz.ba

Medijska prašina koja se podigla oko razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića se ne stišava, a u javnosti svakodnevno isplivavaju novi detalji o njihovom odnosu.

Dvoje djece
Dragana i Toni imaju dvoje djece Marka i Manuelu koji su izrasli u ozbiljne mlade ljude koji nisu željeli da se bave javnim poslom, međutim nerijetko možemo vidjeti njihove objave na društvenim mrežama.

Ipak, malo ko zna da je Dragana inspiraciju za kćerkino ime dobila zbog koleginice sa estrade.

Naime, u pitanju je Manuela Đurović koja je bila članica nekada veoma popularne grupe „Twins“.

Manuela i njen brat Nenad Kostrešević, koji je sa njom činio pomenutu grupu bili su veoma bliski sa Draganom, te su i sarađivali. Mirkovićeva je tada bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, pa je tako i odlučila da nasljednici da ime po njoj, piše Blic.

U zvaničnom saopćenju za medije, Dragana je otkrila kako nekoliko godina nije u skladnom odnosu sa Tonijem.

– Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posl,ednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Lijepe godine
Ja svakako ostajemo dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sjledeći put javiti sa mnogo ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju – pisalo je u saopštenju Dragane Mirković.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE