Srijeda, 15 Maja, 2024

Elvira Rahić otkrila u kakvom je stanju Enes Begović nakon gubitka sina: “Nikada više neće biti isti”

Pjevačica Elvira Rahić otkrila je u kakvom je stanju njen kum Enes Begović koji je prošle godine doživio tragediju kada mu je nakon duge bolesti, preminuo sin Armin, nakon čega se i povukao iz javnog života.

Elvira je govorila o svojoj karijeri, školskim danima i biznisu, a onda se potpuno slomila kada je otkrila da li će se uskoro Enes Begović vratiti svojoj karijeri.

Cijeni porodicu
– Nažalost je doživio tu tragediju. Još uvijek se ne vraća na scenu, sigurno i neće dok godišnica smrti njegovog sina ne prođe. Mogu samo da kažem ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživio. Ni blizu, a kamoli to. Nekako ljudi…– rekla je Elvira, a suze su joj krenule zbog čega je na kratko prekinula razgovor kako ne bi briznula u plač.

Kroz koji trenutak pjevačica je uspjela da nastavi razgovor.

– Oprostite… I kada vam se dijete razboli, bude vam teško, a kamoli da ga izgubite. Nikada se neće vratiti sigurno onaj duh u njemu jer jednostavno, on je to crpio iz porodice. On je neko ko izuzetno voli i cijeni porodicu i svu snagu je pronalazio upravo u njoj. Sada će zaista faliti jedna karika u svemu tome da bi bio Enes ono što jeste – ispričala je Elvira.

Pjevačica je naglasila i da su svi iz najbližeg Enesovog okruženja sve vrijeme uz njega i daju mu podršku kako bi se lakše nosio sa bolom koja ga je zadesila, piše Avaz.

Muzika će ublažiti bol
– Ako Bog da, ja se nadam kao i svi mi njegovi prijatelji, kumovi i rodbina uz njega smo bili i uz najteže dane i uz one najljepše. Svi jedva čekamo da se vrati jer zaista na estradi postoji praznina gdje je on – istakla je Elvira.

– Muzika će moći da ublaži sigurno taj bol, ali ne i da izliječi – dodala je pjevačica.

Podsjećamo, Armin Begović preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Imao je samo 29 godina i uskoro je trebalo da postane otac.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE