Utorak, 14 Maja, 2024

Elma Beganović otkriva zašto treba posjetiti novu IQOS zonu u Bihaću

Nedavno otvorena IQOS zona u Bihaću, smještena unutar trgovačkog centra Bingo, postala je središte pažnje za sve ljubitelje inovativnih, manje štetnih, rješenja u svijetu duhana i nikotina. Jedan od gostiju na otvaranju nove IQOS zone bila je i mlada preduzetnica Elma Beganović koja je podijelila s nama svoje iskustvo i oduševljenje ovim novim prostorom.

Ona je i vlasnica ELLE Akademije te Beauty bar Elle studija, koji je već dvije godine IQOS friendly zona jer je Elma još tada spoznala benefite ove bezdimne alternative cigaretama.

„Otvorenjem IQOS zone na dohvat ruke došle su sve potrebne informacije, širok asortiman uređaja i, što je najvažnije, kao i izvrsna korisnička podrška spremna da odgovori na sve moje potrebe. Ne smijem zaboraviti ni brojne mogućnosti za personalizaciju uređaja, koje su jednostavno neodoljive,“ istaknula je Elma.

Prilikom posjete svečanom otvorenju, Elma je naglasila kako je već ostvarila platinum status unutar IQOS kluba, što joj omogućava pristup brojnim pogodnostima. „IQOS redovito nagrađuje vjernost svojih članova kroz posebne poklone, nagrade i ekskluzivne sadržaje poput putovanja, zabava i posebnih događaja kao što je ovaj zbog kojeg mi je posebno drago jer je ljubiteljima IQOS-a u ovom gradu zaista nedostajao jedan ovakav kutak,“ dodala je.

Elma je s nama, također, podijelila glavne razloge svoje odluke za prelazak na bezdimne alternative. „Provođenje vremena u zatvorenim prostorima, posebno u salonima gdje radim, čini higijenske prednosti bezdimnih proizvoda iznimno važnima. Korištenjem IQOS-a i boravkom u prostorijama koje su IQOS friendly, nema neugodnih mirisa, a izuzetno je praktičan i za vrijeme mojih poslovnih putovanja.“

O štetnosti duhanskog dima na kožu, Elma ima jasno mišljenje, temeljeno na ličnom iskustvu i profesionalnoj praksi. „Pušenje uzrokuje prijevremeno starenje kože, jer dim sadrži slobodne radikale i toksine koji napadaju kolagen i elastin. To dovodi do pojava bora, smanjene elastičnosti i opuštanja kože. U nekim slučajevima može doći do pojave akni zbog povećane proizvodnje sebuma, kao i do hiperpigmentacije, odnosno tamnih mrlja na licu.“

Zahvaljujući svojoj stručnosti u njezi kože, Elma je u mogućnosti pružiti klijentima educirane preporuke kako održavati zdravlje kože i izbjegavati negativne posljedice izazvane duhanskim dimom. „Kombinacija edukativnih sesija, kvalitetnih proizvoda i promicanje boljih životnih navika ključni su za očuvanje zdravlja kože mojih klijenata,“ zaključila je Elma.

*IQOS nije proizvod bez rizika jer oslobađa nikotin, koji izazova zavisnost. Samo za punoljetne.

*Promo članak

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE