Ponedjeljak, 15 Jula, 2024

Džinović kaže da je spreman za novu ljubav, ali ima i nekoliko zahtjeva – “Sam peglam, šijem, perem suđe…”

Ja kad kuham kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran, kazao je on

Haris Džinović, pjevač koji se razveo od svoje dugogodišnje supruge Meline nedavno je izjavio da je spreman za novu ljubav, da mu je potrebna emotivna partnerica, ali da ima i određene zahtjeve po tom pitanju

– Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savjest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu… Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav – rekao je on bio za “Prvu”.

Džinović ne krije da zna svašta nešto da radi po vili na Senjaku, te da se neće oslanjati na pomoć iduće partnerice.

– Ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrebiti, ja sam picajzla, odnosno perfekcionista, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je navečer, a sve ostalo vreme sam slobodan, rekao je Haris nedavno.

– Ja kad kuham kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran. Dok se nešto krčka ili nešto prži ja to operem i sve je oprano. I kad se završi pripremanje jela sve je oprano, dodao je Džinović tom prilikom.

Haris se svojevremeno osvrnuo na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao jako zahtevnog čoveka, pa čak i namćora.

– Jesam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtevnog čoveka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija. kazao je on, piše Blic.rs.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE