Utorak, 9 Aprila, 2024

Dženan Lončarević objavio spot za pjesmu koja se čekala pet godina, sniman je u Sarajevu

IZVORklix.ba

Nakon dva fantastična solistička koncerta održana 14. i 15. februara u MTS dvorani u Beogradu Dženan Lončarević odlučio je počastiti publiku novom pjesmom “Čuješ li”, autora Vuka Matića.

Svaka priča ima svoj kraj, a pjesma “Čuješ li” finale je trilogije “Piješ, sine”, koja je započeta 2018. godine pjesmom “Piješ, sine” i spotom za nju, a 2019. godine nastavljena je pjesmom “Ako pitaš” i spotom.

Napokon je došao trenutak za kraj priče objavljivanjem pjesme “Čuješ li” i čini se po komentarima publike najiščekivanijeg spota, jer se na njegovu objavu čekalo pet godina.

“Pjesmu je napisao i aranžirao Vuk Matić i poklonio mi je, što je danas jako rijetko doživjeti od autora. Spot za pjesmu ‘Čuješ li’ sniman je u Sarajevu, a kasnili smo ovoliko s njenom objavom jer smo željeli da sve ovo prezentujemo na drugi način, ali nažalost nemamo vremena ni prostora za to. Nadam se da će se pjesma svidjeti publici i jedva čekam reakcije”, rekao je Dženan povodom izlaska nove pjesme.

Režiju i scenario za spot uradio je njegov dugogodišnji saradnik Haris Dubica, kao što je bio slučaj i kad je riječ o dva prethodna spota iz trilogije.

Kako je i sam rekao, Dženan u ovom periodu ima mnogo obaveza, očekuju ga brojni koncerti, a naredni solistički koncert, na kojem će publika uživati i u novoj pjesmi, održat će se u 8. marta u Nišu, a 18. maja u pjesmama ovog fantastičnog vokala uživat će publika u Tuzli, u dvorani “Mejdan”.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE