Subota, 13 Aprila, 2024

Dragana Mirković je nedavno ovako pričala o Toniju, a sada poručuje: Ja sam ta koja je stvarala

Folk zvijezda Dragana Mirković iznenadila je mnoge kada je objavila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Sada je medijima poslala saopćenje u kojem je objasnila svoju odluku.

Učinila sve da spasi zajednicu

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Kako je upoznala Tonija

Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak – poručila je Mirković.

Prva objava sina Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon potvrde da više nisu zajedno
Pjevačica je nedavno gostovala na “ExtraFM” radiju, gdje je pričala o tome kako je upoznala Tonija i tom prilikom ga je žestoko potkačila.

– U Beču smo se upoznali, imala sam tamo koncert. On je dao sve od sebe, nema šta nije uradio. Došao je autom po mene, trudio se maksimalno, dobio me je. Moram da priznam da se mnogo trudio, u smislu da mi dokaže kakav je čovek. To me je kupilo.

Mene ništa drugo nije kupilo kod njega jer nije imalo šta da me kupi. Ja sam ta koja je poslije stvarala, meni je bilo svejedno. Ja nosim sa sobom nešto što je najvrijednije, a to je moj glas.

Ja danas mogu da budem bez i jednog eura, ja ću za sedmicu dana zaraditi. Ja nisam materijalista, to sam dokazala hiljadu puta – poručila je Dragana Mirković u saopćenju.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE