Srijeda, 10 Aprila, 2024

Dodik: Ponosan sam jer je Srbija uspjela, a s njom i RS

Kada zapadni sateliti misle na Kosovo i kada misle na Republiku Srpsku, različito govore, rekao je

Predsjednik entiteta RS Milorad Dodik održao je sinoć govor na obilježavanju 25. godišnjice NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije u Prokuplju.

Nakon toga on se osvrnuo na ovaj događaj na društvenim mrežama, gdje je poručio da je “ponosan jer je Srbija uspjela, a s njim i RS”.

– Ostali smo slobodarski narod. Naša sloboda je najvažnija stvar našeg identiteta, naše vjere. Nikome ne želimo zlo, želimo da živimo u miru. Kada zapadni sateliti misle na Kosovo i kada misle na Republiku Srpsku, različito govore. Nama kažu da šutimo, da ništa ne govorimo. Možda bi taj Zapad nešto i uspio da nema Srba, naše Srbije i RS da zajedno sve ovo prebrodimo.

Srbija se mora okupiti oko ideje koju zastupa Aleksandar Vučić. Srbi su se okupili u Prokuplju da obilježe strašan dan u svojoj historiji – kada je prije 25 godina pala prva bomba, koja je odjeknula u srcima Srba širom svijeta. Agresori su samo imali želju da malom srpskom narodu nanesu štetu, udarac od kojeg ne bi trebalo da se oporave i koji bi morali da nose kao pečat u svom životu kao narod – naveo je Dodik.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE