Utorak, 9 Aprila, 2024

Divne vijesti iz Sane! Sakupljen novac za operaciju Eme Ćehajić

Emi Ćehajić, koja se već neko vrijeme borila s ozbiljnim zdravstvenim izazovima, obratila se javnosti putem društvenih mreža kako bi izrazila svoju zahvalnost svima koji su joj pomogli u sakupljanju novca za liječenje i operaciju.
“Svim vama koji ste mi pomogli da sakupim novac za moje liječenje i operaciju, želim se od srca zahvaliti. Zahvaljujući vašoj velikodušnosti i podršci, uspjela sam prikupiti dovoljno sredstava za operaciju koja će se održati 3. lipnja 2024. godine u Njemačkoj, u Essenu.”

Emi je izrazila duboku zahvalnost svim dobrim ljudima koji su joj pružili podršku u ovom teškom razdoblju. Njihova velikodušnost omogućila joj je da krene prema putu ozdravljenja i novoj prilici za zdraviji život.

Ova vijest donosi radost i nadu svima koji su bili uključeni u prikupljanje sredstava i pružili podršku Emi. Njena zahvalnost i odlučnost inspiriraju nas da nastavimo biti podrška onima koji se bore s zdravstvenim izazovima i da vjerujemo u snagu ljudske solidarnosti.

Emi je još jednom istaknula svoju zahvalnost i ustrajnost te pozvala sve da zajedno proslavimo ovaj važan korak prema njenom ozdravljenju.

Hvala svima koji su doprinijeli Eminoj borbi i pružili joj nadu za svijetlu budućnost.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE