Utorak, 9 Aprila, 2024

Dijeli se stari intervju Meline Džinović u kom je govorila o braku: Nisam se udala da radim

IZVORklix.ba

Usljed bure oko razvoda Harisa Džinovića i njegove supruge Meline dijele se njene stare izjave, a posebno je bila interesantna ona kada jRiječ je o njenom gostovanju na K1 televiziji gdje je ispričala šta je rekla nepoznatoj ženi koja ju je upitala šta planirala raditi nakon što se porodi.

“Bila sam trudna i pita mene žena, tek sam je upoznala: ‘Čime ćeš da se baviš sad kad se porodiš?’, ja kažem: ‘Ju, nisam se udala da radim'”, ispričala je Melina tokom gostovanja od prije godinu dana.e govorila zašto se udala.

Kazala je da je tako stajala “iza toga” te da je njen životni plan bio da bude majka, domaćica i da prati supruga.

“Nisam znala da moj suprug ne planira da ja budem majka, domaćica i da pratim supruga i na tome sam mu beskrajno zahvalna. To je takva rijetkost kod muškarca, pogotovo kod uspješnog muškarca da on ustvari od sebe odvaja. Ja kad sam počela da radim sam ustvari nisam imala više tu mogućnost da mu budem toliko posvećena. Vrlo je teško sam od sebe otkinuti nešto i reći idi budi osoba, idi nešto nauči, idi ostvari se”, kazala je tada Melina.

Kazala je i da su nakon tek 10ak poznanstva započeli vezu, a izjavila je čak i kako smatra da joj je previše toga dozvolio.

Podsjetimo, par se zvanično razveo prije nekoliko dana, a Džinović je od tada u više navrata negativno govorio o njoj. Također, došlo je do incidenta prilikom susreta u njihovoj vili te je bila pozvana policija, a naposlijetku im je izrečena mjera zabrane prilaska jednom drugom.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE