Utorak, 14 Maja, 2024

Dijeli se snimak holivudskog glumca iz 1990. godine, mnogi nisu znali čime se bavio

IZVORklix.ba

Ponovo podijeljeni snimci iz 1990. pokazuju da je omiljeni holivudski glumac nekada imao sasvim drugačiju karijeru – takmičio se u skokovima u vodu.

Godinama prije franšize “Brzi i žestoki” i “Transportera” Jason Statham se takmičio u skokovima u vodu. Zvijezda akcionih filmova čak je predstavljao Englesku na Igrama Commonwealtha 1990. godine.

Tada je imao 23 godine, i iako se takmičio u različitim disciplinama nije osvojio medalju. Jason nikada nije stigao do Olimpijskih igara, a priznao je da mu je to još uvijek “pomalo bolna tačka”.

“Malo je bolna tačka što nikad nisam stigao na Olimpijske igre . Upravo sam čuo da dobijaju sedam miliona ili nešto za skokove godišnje. Oni to zaslužuju. Takmičari koje sada imamo su sjajni”, izjavio je svojevremeno Statham.

Kazao je kako je počeo prekasno: “Vjerovatno to nije bila moja stvar. Trebao sam se baviti drugim sportom”.Foto: EPA-EFE

Na mrežama posljednjih dana kruži video upravo s Igara Commonnwealtha iz 1990. godine sa Stathamom, a mnogi su iznenađeni da se glumac bavio ovim sportom.

“Kako nisam znao da se Jason Statham nekada profesionalno bavio skokovima u vodu”, glasio je jedan u nizu sličnih komentara na snimak.

Video je prikupio 16 miliona pregleda za samo jedan dan.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE