Srijeda, 15 Maja, 2024

Dalibor Dragijević pred smrt IZGOVORIO REČENICU zbog koje inspektori sumnjaju na NAJGORE!

Osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora, kome je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50), osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon zločina, preminuo je 7. aprila u Policijskoj upravi u Boru.

Dalibor je umro u pritvoru od posljedica infarkta.

Šta se desilo sa tijelom Danke llić i dalje nije poznato, međutim, kako piše portal Republika, Dragijević je, prije nego što je nastupio infarkt izjavio rečenicu koja ga je na neki način odala. Odnosno, iz njegove priče djeluje kao da je sa Dankinim tijelom uradio ono najgore.

Naime, na pitanje inspektora, da li je prilikom prikrivanja tijela, isto raskomadao, on je rekao ” Ma, kako sam mogao da komadam tijelo, tu su pelene i sve…”.

Međutim, Danka u trenutku nestanka zaista jeste nosila pelene, što je bacilo sumnju na njegov iskaz, a muškarac četrdesetih godina nije mogao da zna da li malo dijete ima pelene.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE