Ponedjeljak, 10 Juna, 2024

Čestitke! Cazinjanka Minela Pašić dobila poziv reprezentacije BiH!

Minela Prošić iz Cazina dobila je poziv za okupljanje kadetske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, što predstavlja veliki uspjeh za nju, kao i za cijelu Krajinu.
Cazin i Krajina sada imaju novu reprezentativku u redovima mladih rukometaša. Minela se svojim posebnim stilom igre uspjela nametnuti selektoru i ljudima u savezu, što je rezultiralo ovim prestižnim pozivom.

Ovaj uspjeh nije došao slučajno. Minela je već duže vrijeme pokazivala svoj talent i radila na usavršavanju svojih vještina. Njen trud i zalaganje prepoznati su i nagrađeni pozivom u reprezentaciju, što će sigurno biti dodatna motivacija za nju i za sve mlade sportiste iz Krajine.

Ovo je veliki korak naprijed za Minelu i prilika da predstavi svoj grad i regiju na nacionalnom nivou. Svi iz Cazina i Krajine s ponosom prate njen uspjeh i vjeruju da će i dalje nizati sportske uspjehe u budućnosti.

Čestitamo Mineli na ovom izvanrednom postignuću i želimo joj mnogo sreće u daljim sportskim izazovima!

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE