Srijeda, 15 Maja, 2024

CEI Nahla Bihać: Kurs poslovnog engleskog jezika

U današnjem svijetu globalnog poslovanja izuzetno je važno da znate komunicirati na engleskom jeziku i u svakodnevnim situacijama iz svog poslovnog okruženja. Prijavite se na naš Kurs poslovnog engleskog jezika i usavršite osnovne pojmove poslovne komunikacije, proširite svoj vokabular, savladajte poslovnu korespondenciju na engleskom jeziku i naučite norme u pisanju.

Pisati jasno, koncizno i pri tome obratiti pažnju na čitaoca su osnovne vještine za uspostavljanje čvrstih poslovnih veza. Kurs vam omogućava da steknete vještine neophodne za izvještavanje u pisanoj formi, pripremu poslovnih sastanaka, poslovnu i usmenu komunikaciju u najčešćim poslovnim situacijama/prilikama poput sastanaka, prezentacija, pregovaranja i slično uz interaktivni rad kroz vježbe i simulacije.

Ovaj sveobuhvatni kurs vam nudi detaljno razumijevanje savremenog profesionalnog pisanja i poslovne usmene komunikacije na engleskom jeziku te vam omogućava da kvalitetnije i profesionalnije pišete sve vrste poslovnih dokumenata i efikasno komunicirate ideje u usmenoj formi.

Više informacija o ovom kursu i prijavu možete izvršiti klikom na link ispod:

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE