Ponedjeljak, 20 Maja, 2024

Cazinjanka Selma Kadić moli dobri narod da pomogne njenom ocu Ramizu koji mora na liječenje u Istanbul

Na društvenim mrežama objavljen apel za pomoć od strane Selme Kadić, stanovnice Cazina, koja se obraća dobrom narodu za podršku njenom ocu.

Selma je u svojoj objavi zamolila prijatelje i poznanike da pruže pomoć njenom ocu koji hitno treba liječenje u Istanbulu. U apelu se ističe da je potrebno prikupiti 10 hiljada eura u roku od sedam dana kako bi se pokrili početni troškovi liječenja.

Uz apel, objavljene su i informacije o otvorenom žiro računu na koji se mogu uplatiti donacije, kao i mogućnost da se donacije predaju direktno Selmi.

Broj žiro računa za uplatu donacija je: 1980165020340469, na ime Šabanagić Ramo.

Ova humanitarna akcija je od izuzetne važnosti kako bi se omogućilo hitno liječenje Selminog oca. Svaka donacija, bez obzira na veličinu, će biti od velike pomoći u ovom teškom trenutku.

Pozivamo sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj akciji i pruže podršku Selmi i njenoj porodici u njihovoj borbi za zdravlje i oporavak njenog oca.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE