Utorak, 9 Aprila, 2024

Cazinjani se opraštaju od Amela Hadžalića: “Pun života. Zaraznog osmijeha i uvijek pozitivnih misli”

Na društvenim mrežama mnogo je sugrađana koji su se oprostili od Amela, koji je jučer tragično preminuo.

“Pun života. Zaraznog osmijeha i uvijek pozitivnih misli. Čovjek koji je bukvalno živio po meraku i svom guštu. Kad god Amela vidiš, smije se. Kad god se pozdraviš, baci neku šalu. Eto nisam ga vidio neko vrijeme, ali znam da je ostao dobar prijatelj, komšija, čovjek. Usudio bih se reći i pustolov. Hajduk je izgubio svog čovjeka, Cazin dobru dušu, porodica najboljeg prijatelja, oca, muža, brata. Život je nepredvidivo bure okolnosti koje nas navodi da ostavljamo dobro ili loše iza sebe. Amel je birao i ostavio dobro. Rahmet veseloj Amelovoj duši. Medi, Almi, Dini, Ermini i djeci sabur. Živio je! Živjeti će Amel u svima nama i dalje.” kazao je Muhamed Mizić.

Podsjećamo, mjestu Puškari, na području Cazina, došlo je do tragičnog ishoda nesreće s Quadom u kojoj je život izgubio Amel Hadžalić.

Detalji o samom uzroku nesreće još uvijek nisu potpuno jasni, a istražni organi su pokrenuli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE