Četvrtak, 16 Maja, 2024

Bosanska Krupa: Komunalnog radnika ugrizao pas dok je dijelio račune

U Bosanskoj Krupi, komunalni radnik je završio u Domu zdravlja nakon što ga je napao pas dok je obavljao svoje dužnosti dijeljenja računa za komunalne usluge.

Š.Z., zaposlenik JKP “10. JULI”, zadobio je vidne povrede na lijevoj nozi kao posljedicu ugriza psa u dvorištu jedne od kuća tokom distribucije računa.

Incident se dogodio dok je Š.Z. bio u rutinskoj obilasku, obavljajući svoj posao. Međutim, suočio se s nezgodom kada je naišao na agresivnog psa.

Brza reakcija i pravovremeno medicinsko zbrinjavanje omogućili su Š.Z. da bude primljen u Domu zdravlja Bosanska Krupa, gdje su mu pružene medicinske usluge kako bi se sanirale povrede. Nakon što su mu pruženi potrebni tretmani, Š.Z. je otpušten na kućno liječenje.

Ovaj incident ističe važnost sigurnosti komunalnih radnika dok obavljaju svoje dužnosti, te podsjeća na potrebu za pažljivim praćenjem agresivnih pasa.

Nadamo se brzom oporavku Š.Z. i pozivamo na daljnje korake u osiguranju sigurnosti svih radnika koji svakodnevno doprinose funkcionisanju lokalne infrastrukture i usluga.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE