Srijeda, 15 Maja, 2024

Bišćanka Selma Čavkić nastupom oduševila žiri emisije “Nikad nije kasno” (VIDEO)

Mnoge estradne zvijezde kada su čule Selmu Čavkić (43) na Grandovoj sceni pokazale su žal što takmičarka nije ranije počela da se bavi pjevanjem.

Mnogi su je prozvali najpozitivnijom takmičarkom aktuelne sezone, a Selma je i večeras dokazala da zasluženo nosi tu titulu.

-Konačno si uskladila autfit sa energijom koju nosiš, crveno da sluti na radost- našalio se Mare odmah po Selminom izlasku na scenu.

Čim se primila mikrofona i zapjevala Stojinu „Evropu“ svi u studiju su poskakali na noge.

-Selma, uz ovakvu biografiju i bavljenje muzikom od 15. godine, ništa manje nisam ni očekivao. Mislim da je ovo bilo savršeno, od izbora pjesme do scenskog nastupa- rekao je direktor „Grand“ televizije Goran Šljivić.

Da je dobro ispekla ovaj zanat potvrdila je i Neda Ukraden koju je Selma potpuno fascinirala.

-Ti si jedna fantastična i vrlo talentovana žena. Potičeš iz grada Bihaća iz kog su mnogi talentovani pjevači, kao što je Alen Islamović. Divno je što imaš i divnu porodicu, rijetke su takve porodice koje opstaju. Čula sam da se i sin bavi muzikom i čestitam i na tome. I pametan odabir pjesme, želim ti mnogo uspjeha- rekla je Neda, a sa njenim riječima bio je saglasan i Mare:

-Svaki put kao šibica uđe ovdje u salu punu baruta i na najbolji mogući način iskoristi svoja tri minuta.

S obzirom da su svi bili oduševljeni kako joj leže Stojine pjesme, Žika je zamolio da uz pratnju orkestra zapjeva „Potopiću ovaj splav“.

-Roooookaj! Ovo je bilo specijalno za mene, baš mi je prijalo, a vidim da je i publika uživala- rekao je Žika.

Nakon đuskanja zaopčeo je revijalni dio, a na veliko iznenađenje svih, Selmina pjevačka podrška bio je šef orkestra „Nikad nije kasno“ Joca Savić.

-Zajedno smo pravili ovaj orkestar i jako sam ponosan. Moram da nahvalim Jocu, evo tu smo zajedno, već druga godina. Birali smo kvalitetne muzičare. Joca je sjajan, kao i cijela ekipa, ali večeras ćete čuti Jocu kako pjeva- objasnio je voditelj.
-Ovu pjesmu nikada u životu nisam pjevao, ali vežbam za Bokšinu i Radinu svadbu- nasmijao je Joca sve u studiju, a potom sa Selmom zapjevao duetsku pjesmu „Jorgovani“.

Selma je u jednom trenutku prišla Joci dok je pjevao i svirao klavir, a atmosfera u studiju je bila i više nego magična.

Članovi žirija Joci i Selmi udijeili su pregršt komplimenata, kako na račun pjevanja, tako i na račun izgleda.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE