Četvrtak, 18 Jula, 2024

Bila je u centru skandala srbijanske fudbalske reprezentacije na prošlom prvenstvu: Sada s golmanom čeka treće dijete

IZVORavaz.ba

Ana Rajković bila je u centru skandala na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali sa suprugom Predragom Rajkovićem ostala je i nakon takmičenja.

Nastup srbijanske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru prije dvije godine obilježio je skandal.

Naime, tada su kružile glasine da je bivša manekenka Ana Rajković, supruga golmana Predraga Rajkovića imala aferu s mladim fudbalerom Dušanom Vlahovićem.

Neke su glasine tvrdile i da je zaručnica Luke Jovića, manekenka Sofija Milošević, imala aferu s Nemanjom Gudeljem, a treći su čak spominjali da je Ana Rajković spavala i s Gudeljom i Vlahovićem.

Predrag i Ana vjenčali su se 2018. godine u prisustvu porodice i najbližih prijatelja, a zajedno su dobili dvojicu sinova, Relju i Tadiju.

Svog supruga ispratila je i na ovogodišnje Evropsko prvenstvo, a krajem februara ove godine otkrili su i još jedne sretne vijesti, paru će skoro doći i treće dijete, djevojčica.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE