Petak, 19 Jula, 2024

Bijele mrlje od dezodoransa uklonite uz pomoć ovog trika

Svima se dogodilo da su obukli svoju omiljenu crnu majicu i odjednom bi se dogodila prava katastrofa, pojavili bi se bijeli tragovi dezodoransa zbog čega su izgledali neuredno.

IZVORklix.ba

Poznata vam je situacija kada ste se pripremili i pošpricali dezodorans ispod pazuha nakon čega ste obukli majicu i dogodilo se neizbježno, ostale su vam bijele mrlje na majici.

Prije nego što presvučete majicu ili počnete trošiti dječje maramice, postoji siguran način da se riješite bijelih tragova dezodoransa.

Tragove dezodoransa možete otkloniti brzo pomoću baršunaste vješalice za odjeću. Tragove dezodoransa jednostavno trljajte baršunastom vješalicom preko mrlje.

Mekana, teksturirana površina baršunaste vješalice čini ih iznenađujuće učinkovitima u uklanjanju bijelih tragova.

Za razliku od oštrijih tkanina ili spužvi, baršun je dovoljno mekan da ne ošteti vašu odjeću, a istovremeno ima dovoljno teksture da ukloni ostatke dezodoransa. To je nježna, ali učinkovita metoda, što je čini savršenom za osjetljive tkanine kao i za svakodnevno nošenje.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE