Srijeda, 10 Aprila, 2024

Vulić se zahvalila Vulinu pa poručila: “Nećemo pokleknuti bilo da se prijeti, puca, odrubljuje glava…!”

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je da Sarajevo nije sigurno mjesto za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i imajući u vidu da je objelodanjena mogućnost atentata, ne čudi ni novi scenario za kidnapovanje.

“Kada sam rekla da se sprema atentat na predsjednika Republike Srpske, iz drugog entiteta mogli smo samo čuti osude. Moj izvor iz krugova američke Ambasade otvoreno mi je rekao: ‘Riješićemo se Dodika na ovaj ili onaj način’. Uz sve to, ispred Suda BiH posječena su zdrava stabla, a ni danas se ne zna po čijem nalogu”, istakla je Vulićeva i zahvalila predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, senatoru Srpske Aleksandru Vulinu i sigurnosnim strukturama Republike Srbije na informacijama u vezi sa novim mogućim scenarijom.

Ona je poručila da Srbi nisu kukavice, niti podanici.

“Nećemo pokleknuti bilo da se prijeti, puca, odrubljuje glava… Srpski ponos i ljubav nadjačaće mržnju Michaela Murphyja i Christiana Schmidta”, istakla je Vulićeva povodom Vulinove izjave da je u toku finalizacija zavjere protiv Republike Srpske i Srbije i da oni koji iza toga stoje hoće da kidnapuju predsjednika Milorada Dodika i unište RS.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE