Utorak, 9 Aprila, 2024

Beba iz Cazina hitno treba pomoć dobrih ljudi!

Na društvenim mrežama objavljen je apel za pomoć bebi iz Cazina.
Apel prenosimo u cijelosti:

Selam, ovim putem vas molim za pomoć jednoj porodici. U pitanju je beba od pet sedmica. Beba je od moje rodice.ALDINA BEGANOVIĆ . Curica se rodila u 32. sedmici, nije zaplakala pa je bila u inkubatoru 7dana. Poslije toga se ustanovilo da ima šecer pa je ostala u bolnici još. Sve ovo se desilo u Bihaću,majka pored nje ima jos 3 djece,a financijsko stanje je teško. Pored svega toga ustanovili su da ima virusnu infekciju koja se prenila od majke. Iz Bihaća su je zbog toga prebacili u Sarajevo. Lijek košta 1000KM sedmicno, a beba treba da prima do 3mjeseca. Majka se nalazi u Cazinu na Skokovima, ako neko želi lično pomoći. Svi koji mogu i žele da pomognu, mogu mi se javiti. Ucinimo dobro djelo. Molim djelite objavu da što više naroda vidi. „Oni koji čine dobra djela imat će još na ovom svijetu lijepu nagradu, a onaj svijet je, sigurno, još bolji.“ (En-Nahl, 30)

May be an image of ticket stub, blueprint and text that says 'Raiffeisen BANK PAYMENT INSTRUCTIONS PAYMENT SHOULD BE EFFECTED AS FOLLOWS: BENEFICIARY BANK: HERCEGOVINA SWIFT CODE: ADDRESS: RAIFFEISEN BANK DD BOSNAI RZBABA2S ZMAJA OD BOSNE BB SARAJEVO BIH DETAILS OF BENEFICIARY: IBAN CODE: FULL BENEFICIARY NAME: BA391613000098999516 ALDINA BEGANOVIĆ FULL BENEFICIARY ADDRESS: PEĆIGRAD 246 CAZIN BANK BANKd dd'

May be an image of text

Kontakt, profil na društvenim mrežama majke Aldine, možete otvoriti klikom OVDJE.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE