Srijeda, 15 Maja, 2024

Ava Karabatić: Nisam postala saborska zastupnica, ali uskoro su predsjednički izbori

IZVORklix.ba

Hrvatska starleta Ava Karabatić, koja se takmičila na parlamentarnim izborima, zahvalila se glasačima i odgovorila onima koji je kritikuju.
“Šta je, tu je. Nisam postala saborska zastupnica, ali uskoro su predsjednički izbori. U budućnosti idem sama, smijurija je da se daje važnost tiktokerima”, započela je.
Dodala je da je sve bilo očekivano, ali da se ne predaje i ide u nove pobjede.

“Da, snimam za TikTok, ali to mi nije primarno zanimanje. Prije svega sam diplomirana profesorica italijanskog i latinskog jezika. Ovi klinci što ne znaju ž o životu su došlo nekom soliti pamet. To je zaista za sprdnju. Hvala svima na velikoj podršci, idemo jako. Ne odustajemo”, navela je.

Ranije je navela da je neko pokušava sabotirati objavom lažnog eksplicitnog snimka.

“Danas sam se od stresa srušila i završila u hitnoj. Baš sad prije samih izbora neko mi je podmetnuo lažan intimni snimak osobe koja nalikuje na mene. Glasajte za Avu Karabatić, vašu novu saborsku zastupnicu iz 10. izborne jedinice. Zalagat ću se za širu borbu protiv cyber kriminala i za bolju zaštitu privatnosti na internetu. Kao vaša zastupnica u Saboru brinut ću za sve žrtve, bez političkih ili ličnih motiva”, rekla je.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE