Srijeda, 15 Maja, 2024

Ana Nikolić doživjela nezgodu, krv lije s lica, pokazala povrede

Inače, Ana je nedavno istakla da u njenom okruženju više nema onih koji joj nisu činili dobro

Pjevačica Ana Nikolić doživjela je nezgodu, a na društvenim mrežama su se pojavili video snimci s njenim povredama na licu.

Ana se snimala u svom automobilu i pokazala ranu i krv na licu, a na snimku se može vidjeti da je to bilo 12. februara.

– Je l’ ovo normalno? Ovo je horor film. Ovo Hičkok ne može da izmisli. Daj bre, nađi dede, nađi sve babe i dede koje postoje na ovom svijetu. Šta je, bre, ovo? Znači, ovo nije normalno. Je l znaš ti da sam potrošila cijelu rolnu toalet-papira dok nisam zaustavila krvarenje? Od jedne tačkice, puklo od suhoće. Kako sam se šminkala, ovako samo sam povukla, nisam pipnula nešto jače ili nešto – istakla je uznemirena Ana, dok se čistila od krvi.Naime, nakon brojnih skandala s bivšim mužem, s kojim se i javno prozivala putem mreža, našla se sada u novom, kada je, navodno, tašnom izudarala muškarca s kojim je do tada mirno sjedila u kafiću tržnog centra u Beogradu na vodi.

Inače, Ana je nedavno istakla da u njenom okruženju više nema onih koji joj nisu činili dobro.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE