Srijeda, 15 Maja, 2024

Amina Efendić pokazala kako je proteklo renoviranje stana u Sarajevu

IZVORklix.ba

Popularna bh. influenserica Amina Efendić je u novom videu pokazala kako je proteklo renoviranje njenog stana u Sarajevu.
“Dobrodošli konačno u apartment tour, izvolite. Dugo sam razmišljala kako najbolje da počnemo ovaj video, od koje prostorije da krenemo i skontala sam – ‘ajde da krenemo onim tokom kojim sam sređivala stan, tako da ćemo početi od toaleta”, između ostalog je navela.

Nakon toga je pokazala kako izgleda njena spavaća soba.

“Prvo s vrata imamo stvar koja nam je najnovija u ovoj sobi, a to je sto za šminkanje koji sam montirala sama. Ovaj Bob Graditelj se već upraksao. Imam i svoju minijaturnu bušilicu, molim lijepo”, kazala je.

Zatim je snimila dnevnu sobu iz koje se pruža zadivljujući pogled na sarajevsko naselje Hrasno.

“Zatvorili smo balkon, srušili zid koji se nalazio tu. To je baš bio proces. Jedva sam čekala samo da istjeramo prašinu iz kuće”, navela je.

Kuhinja je pravljena u retro stilu. Dodala je da je ona malena i da joj uvijek izgleda kao da tu ima “gužvu”.

“Opet smo super iskoristili prostor jer smo i ovdje gledali da imamo ovaj ugao, da mi se ni dio prostora ne baci. Ovdje sam stavila malu mašinu sa suđe koja je s najlonom jer sam navikla da perem suđe na ruke”, ispričala je.

Gledateljima je pokazala trpezariju i garderober. Sudeći po komentarima na YouTubeu, njenim pratiteljima se dopao ovaj stan.

“Prelijep stan, Amina! Nadam se da ćeš uživati u njemu”, “Draga Amina, svaka ti čast kako si uradila stan. Predobro je”, “Divan djevojački stan”, neki su od njih.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE