Petak, 17 Maja, 2024

Adna Helić proziva influensere koji su je obrisali s društvenih mreža: “Kakva komedija od ljudi”

IZVORklix.ba

Adna Helić je na društvenim mrežama prozvala influensere koji su je obrisali s društvenih mreža nakon što je uhapšena u akciji “Black Tie 2”.

“Hit mi je što me ‘kolege influenseri’ obrišu, valjda da se ograde od mene, ali ostave da ja njih pratim. Pa brate mili, kad me brišeš, klikni tamo da i ja tebe ne pratim. Žao vam valjda jedan follow manje da imate. Kakva komedija od ljudi. Btw, nisi se osjećam niti izjašnjavam kao influenser, ne znam zašto me uopće iko svrstava tako”, napisala je.

Screenshot: Instagram/adnahelic

Kao što je poznato, Helić je nedavno uhapšena zajedno s još 22 osobe iz Sarajeva, Mostara i Zenice zbog sumnje na organizovani kriminal. Od jučer je na slobodi, a za nju su zatražene mjere zabrane.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine je navelo da je na osnovu komunikacije Sky korisnika Kadrić Dženisa s Gačanin Edinom izdvojilo dio koji se odnosi na prenošenje 200.000 eura iz Dubaija u Bosnu i Hercegovinu.

Gačanin je napisao da će novac prenijeti izvjesna ženska osoba kojoj će za tu uslugu platiti šest – sedam posto od vrijednosti novca koji prenosi. Operativna saznanja Tužilaštva BiH ukazuju da se radi o Helić, koja u kontinuitetu dobija novac od Edina Gačanina, koji zatim ulaže u Sarajevu kroz firme AH Beauty group-grupa ljepote d.o.o. Sarajevo, Adna Caffe i Salon ljepote Adna, koje se nalaze na adresi Džemala Bijedića broj 122.

Nakon što je puštena iz pritvora, Helić je na društvenim mrežama dijelila poruke o “uspjehu”, a neke od njih su: “Najveća snaga koju čovjek može da nosi sa sobom je čista savjest”, “Jake žene se ne rađaju. Njih naprave oluje kroz koje prođu”, “Životni savjet: ne vjeruj riječima”…

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE