Srijeda, 18 Septembra, 2024

U Slavonskom Brodu sin ubio roditelje: “Vidjelo se da je slab sa živcima unazad nekoliko godina”

NEŠTO prije 14 sati u Slavonskom Brodu ubijeno je dvoje ljudi.

Policija je dojavu o dvostrukom ubojstvu zaprimila oko 13:50 te je poslala patrolu na teren. Na mjestu događaja u Ulici sv. Lovre u Slavonskom Brodu su pronašli mrtva tijela dvoje ljudi – 76-godišnjaka i 78-godišnjakinje. Na tijelima su bili vidljivi znakovi nasilne smrti.

Zbog sumnje na dvostruko ubojstvo uhićen je 45-godišnjak. Kako neslužbeno doznaje Index, radi se o sinu koji je ubio roditelje.

“Bili su dobri ljudi, ali vidjelo se da je sin slab sa živcima”
“Bili su dobri ljudi, poštena familija, toliko fini da nemam riječi”, rekli su u telefonskom razgovoru za Jutarnji šokirani susjedi.

“Imali su dva sina, jedan stariji je odselio u Istru te se bio oženio i dobio dijete, no on je umro. Ovaj mlađi sin je do prije nekoliko godina radio u Francuskoj te se zatim vratio u Brod i kupio kuću u istoj ulici kao i roditelji”, rekli su nam susjedi. Druga susjeda je pak rekla kako su, čim su vidjeli policiju, shvatili što se dogodilo.

“Vidjelo se da je slab sa živcima unazad nekoliko godina. Čitav dan se vozio biciklom i postao je jako neuredan. Ne znam što mu se točno dogodilo”, rekla je druga susjeda.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE