Subota, 5 Oktobra, 2024

Majstor Muhamed nakon incidenta: “Evo idem iz policije, prijeti mi kazna zatvora za razbijanje stakala na prozorima“!

Tokom jučerašnjeg dana u Pećigradu dogodio incident iz razloga jer vlasnici porodične kuće iz nepoznatog razloga nisu htjeli platiti majstoru Muhamedu Kajtezović građevinske radove koje je on sa svojim radnicima odradio kod njih.

Prije početka radova, vlasnik kuće dao je jedan dio novca, kaparu za početak gradnje. Nakon toga vlasnik nije dao niti jednu marku, govori Muhamed za naš Portal GPmaljevac.COM.

Nakon što mu nisu uplatili novac, Muhamed je odlučio polupati prozore na objektu.

Muhamed K. se inače bavi građevinskim radovima i tim poslom prehranjuje svoju porodicu, troje djece i naravno sve radnike sa kojima radi.

Muhamed za Portal GPmaljevac.COM govori da je danas bio u policijskoj stanici u Cazinu i dao izjavu kao osumnjičena osoba za krivično djelo “oštećenje tuđe stvari”!

U policijskom zapisniku se navodi da je zbog nesuglasica i nezadovoljstva oko plaćanja, na objektu na kojem je radio, čekičem razbio 6 stakala na prozorima, ulazna vrata, pomoćna vrata kao i stakla na satu od električnog brojila.

Muhamedu po zakonu prijeti novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju od 3 mjeseca do 6 godina, a o tome će kasnije odlučiti sud.

Nakon što si nađem advokata krećem u pravnu borbu u nadi da neću biti teže kažnjen, a svi koji me trebaju mogu me kontaktirati na broj 0038762976261 Viber-Whatsapp, izjavio je Muhamed za Portal GPmaljevac.COM.

U nastavku pogledajte jedan dio policijskog zapisnika:

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE