Zvezda Granda optužila ginekologa za pokušaj silovanja: Hvatao me za zadnjicu i intimno dodirivao

IZVORavaz.ba

Zvezda Granda, Dragana Stamenić, koja se takmičila u popularnom muzičkom takmičenju, optužila je ginekologa R.M. za pokušaj silovanja.

– Ovo je fotografija čovjeka koji je pokušao da me siluje. Ovaj čovjek je doktor, specijalista ginekologije R. M.

Prije nego što nastavite sa čitanjem ovog teksta zamolila bih sve ljude koji mogu da podijele ovaj tekst, želim da dođe do što većeg broja ljudi jer ovakvim slučajevima treba stati na put! Sve je počelo mojim dolaskom kod dotičnog u ordinaciju.

Bio je napadan, nekako nametljiv odmah prilikom mog ulaska u ordinaciju. U toku pregleda mi je pokušavao dodirivati noge govoreći: “Lijepa si”; “Divna si i zgodna žena”; “Sa tobom bi trebalo jako nježno…” Nakon toga je želio da mi objasni na šta tačno misli kada govori o nježnosti…i tom prilikom se svojim polnim organom naslonio na mene pokušavajući da uradi i pokaže to na šta je mislio…ja sam u više navrata viknula govoreći da se pomjeri od mene sto očigledno nije shvatio ozbiljno već mi se prilikom završetka pregleda ponovo približio zagrlio me, na silu privukao i poljubio (u masku doduše koja se tada nosila), uhvatio za zadnjicu i rekao kako se uzbudio.

Izašla sam nekako, onako pod stresom i otišla u policiju da dam izjavu. Tokom saslušanja u policijskoj upravi su mi rekli da su i oni sami čuli dosta o tome šta dotični radi. Kasnije, vremenom sam saznala da je bilo u pitanju mnogo žena koje nisu smjele ništa da preduzmu…

Saznala sam i to da su njegove kolege sve znale kako radi i šta radi. Da su u pitanju jako ružna djela kao sto su: ucjenjivanje pacijenata tražeći od njih naknadno ogroman novac kako bi im pružio pomoć, imao intiman odnos sa ženama koje se lijeće od steriliteta itd itd…

Dotičnu personu sam prijavila iz razloga da se ovakve stvari ne bi ponavljale. Žene treba da znaju da nije sramota da govore, jer se za ovakve stvari ne šuti.

Meni je drago da je konačno svemu tome došao kraj i da su pravda i istina pobijedile. Život je lijep, radujete se svakom novom danu, budite sretni i zahvalni na svemu i nemojte trpjeti nešto zbog čega će te se osjećate loše – napisala je na Instagramu.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe