Žena Slavica (42) tokom noći hipnotiše muža, da on danju radi KUĆANSKE POSLOVE: Da li je ovo moguće?

Prema definiciji sa Wikipedije, hipnoza je premošćivanje kritičnog faktora između svjesnog i podsvjesnog dijela uma.

Postoje mnogi mitovi o hipnozi, međutim stručnjaci tvrde kako je hipnoza potpuno sigurna i navodi se da hipnoterapeuti ne mogu ništa uraditi osobi što ona sama ne želi.

ZONA SUMRAKA. U jedan od takvih mitova spada očito i tekst koji se ovih dana pojavio na Internetu, a koliko smo razumjeli izvor je opskurna «Zona sumraka»!?

U članku koji je objavljen pod egidom «senzacionalna priča bračnog para» navodi se kako bi život familije Jerković mnogim ženama mogao djelovati kao prava bračna idila.

– Dok gospođa Slavica (42) satima telefonira, ispija kafe i puši dvije paklice cigareta, njen Zoran (48) kuha, pegla, usisava, dočekuje djecu iz škole, baca smeće, briše prašinu održava dvorište… – piše u tekstu.

SVE JE PUKA IZMIŠLJOTINA?! Navodno se sve događa u jednom mjestu u centralnoj Srbiji, a «tajna» ovakvog ponašanja supružnika je navodno hipnoza koju žena primjenjuje nad svojim mužem!?

Navodi iz ovog teksta su, prema svemu sudeći, izmišljeni, jer, kako smo već naveli, čak i da zaista postoji ovaj bračni par i da je sve onako kako piše u tekstu – ozbiljni stručnjaci tvrde da je nemoguće da osoba zbog hipnoze radi ono što inače ne bi željela!

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe