18.4 C
Bihać
Srijeda, 25 Maja, 2022

Zdravko Krivokapić u društvu četničkih vojvoda ispod slike Radovana Karadžića

IZVORavaz.ba

Lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić po svaku cijenu želi da izgradi imidž evropskog političara kome je stalo prije svega do države Crne Gore i njenih interesa, te trenutno važi za najozbiljnijeg kandidata za budućeg premijera Crne Gore.

Međutim, svako malo na društvenim mrežama pojavi se poneki relikt prošlosti koji govori o ideološkom opredjeljenju Krivokapića.

Na You Tubu postavljen je snimak na kom se vidi slavlje upriličeno za srpskog nacionalistu, atentatora i teroristu Nikolu Kavaju koji je 2009. bio gost u kući četničkog vojvode Milete Pavičevića u podgoričkom naselju Drač.

Na videu se Krivokapić prvi put jasno vidi nakon 3:40 minuta. Na snimku se takođe vidi da se okupljeni fino zabavljaju uz himnu Srbije “Bože pravde”, gusle, četničke pjesme, besjede o “neprijateljima šiptarima” i neizostavnu četničku koreografiju po kojoj je stan Milete Pavićevića poznat.

Takođe se vidi da je među prisutnima i aktuelni ambasador Srbije Vladimir Božović, a na zidu visi slika Radovana Karadžića i to baš iznad Krivokapićeve glave.

Prije samo nekoliko dana Krivokapić je kazao da je “Crnogorac 100 posto” i da je okrenut evropskim integracijama, što je krajnje čudno ako se uzmu u obzir okolnosti sa priloženog snimka.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se