Zbog ove žene pokojni Džej plakao je kao malo dijete pred cijelom nacijom

IZVORavaz.ba

Džej Ramadanovski preminuo je u nedjelju u 56. godini od posljedice srčanog udara u stanu na Dorćolu.

Estrada, prijatelji, kolege, ljubitelji njegove pjesme opraštaju se od jednog od najboljih pjevača na našim prostorima. Sem toga, mnogi su ga smatrali i da je bio najemotivnijjih pjevača, a koliko je zaista emotivan pokazao je 2017. godine, kada je sa svojom kćerkom Marijom gostovao u emisiji “Rada sam”.

Naime, jedna gledateljica se uključila u emisiju i svojim riječima rasplakala Džeja.

– Marija, budi ponosna na svog oca, budi sretna što imaš takvog oca. Svako voli svog roditelja, ali on je izuzetan – obratila se gledateljica prvo pjevačevoj kćerki Mariji, a potom rasplakala Džeja, koji nije mogao da zaustavi suze.

– Dragi moj Džej, hoću nešto da ti kažem. Ti si naša legenda. Nemojte da mi ga pomjerate iz kadra, hoću da ga gledam, nisam ga se nagledala! Dragi Džej, od pjesme „Zar ja da ti brišem suze“ pa do svega ovoga danas. Nemoj, Džej, nemoj, suze molim te! Pored tebe smo plakali, pored tebe smo igrali, pored tebe smo živjeli. Ti si jedna od legendi koja nikada neće nestati! Svako neka piše šta hoće, ali ti si zapisan za sva vremena u mnogim srcima! U mom, to znam, ali u mnogim srcima. I budi srećan što si se rodio. Ja sam sretna što te imamo. Džej, dragi Džej… Budi jak! Podigni glavu i samo naprijed! Molim te, Džej, ne možemo bez tebe! Vjeruj mi, ja ne mogu da zamislim da ne mogu da čujem tebe, lutko moja, kako mi se smiješiš. Ti imaš dušu, ti imaš srce, dragi moj Džej. Meni sada idu suze… Godine su sve rekle i vjekovi će ostati da pričaju o tebi. Tvoje pjesme govore, tvoja duša govori, tvoje srce… Sve ono što ti imaš u tebi. Mi imamo dosta dobrih pjevača, ali ne zna svako da pokaže, dušom da iznese svaku pjesmu i stih. A ti si, moj Džej, to umio od prvog trenutka kad si se pojavio – ispričala je gledateljica, zbog koje je pjevač plakao kao kiša.

Rasplaka me, ženska glavo – bilo je sve što je uspio da kaže Džej.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe